Even Voorstellen

Schneiders Makelaardij  is in 2017 gestart door Paul Schneiders, geboren 12-10-1981 en getogen in Hoorn (Noord Holland), sinds 2016 actief in Limburg. Eerst samen met John Nicolai namens John Nicolai Makelaardij en vanaf begin 2020 zelfstandig onder de naam Schneiders Makelaardij.

Paul Schneiders begon zijn carrière met een VBO bouw opleiding, gevolgd door een ondernemersopleiding (ondernemer/ manager detailhandel, succesvol afgerond met ondernemersdiploma) vervolgd met een opleiding HBO Management, Economie en Recht (MER, ook succesvol afgerond door schrijven ondernemersplan voor nieuw makelaarskantoor in Amsterdam) daarna direct na afstuderen begonnen als assistent makelaar bij het nieuw opgezette kantoor Amsterdamse Stijl Makelaardij. 

Na een periode als assistent was het tijd voor de volgende stap. Dit kon helaas niet binnen Amsterdamse Stijl Makelaardij, hierdoor gekozen voor een ander oud stagebedrijf Van Overbeek Makelaars te Hoorn (Hier kon ik als assistent makelaar verder doorgroeien op de bedrijfsmatig onroerend goed afdeling; Verhuur en verkoop van bedrijfs onroerend goed. Dit heb ik vervolgens 2 jaar gedaan. 

In 2008/2009 begon de kredietcrisis…. Ik besloot voldoende te hebben gezien en ervaren binnen de makelaardij en zag dat de nadruk zou komen te liggen op wat is verantwoord lenen/ financieren? Ik besloot mij te focussen op het worden van een hypotheekadviseur. Dit heb ik bij ING in Amsterdam gedaan in verschillende functies: van Telefonisch hypotheekadviseur, naar begeleiden van hypotheekadviseurs gedurende een periode van ca. 6 jaar met veel plezier. 
 

In 2015 kwam ik vervolgens de liefde van mijn leven tegen in de prachtige stad Maastricht. 
In diezelfde periode werd ik ook benaderd door een werving en selectiebedrijf om bij de ABNAMRO de functie van hypotheekadviseur te bekleden waarbij klanten via face 2 face gesprekken en via beeldverbinding hypotheekadviesgesprekken konden aanvragen. Ik koos om hiervoor te gaan. Wekelijks heen en weer rijden van Hoorn naar Maastricht. Dit heb ik uiteindelijk ruim een jaar volgehouden. Veel mooie en interessante hypotheekgesprekken gevoerd en hypotheken afgesloten. 


Na 1 jaar besloot ik afscheid te nemen van ABNAMRO omdat ik meer geldverstrekkers wilde kunnen adviseren en bemiddelen. Ik nam ontslag en besloot Hypotheek Visie Maastricht te bellen, ik zag dat dit kantoor 3 panden verder zat dan waar mijn verloofde werkt. Gebeld met de eigenaar en een afspraak gemaakt. Het klikte en mijn wens om als zelfstandig hypotheek adviseur te werken was geboren. Ik werd niet lang daarna voorgesteld aan de heer John Nicolai welke zelfstandig makelaar is en kantoor John Nicolai Makelaardij bezat. Dit was mijn 2e wens: Als zelfstandig makelaar samenwerken met John Nicolai Makelaardij vanaf 2017. Helaas werd de heer Nicolai ernstig ziek in 2019 en overleed in februari 2020. Vandaar dat Schneiders Makelaardij sinds februari 2020 als zelfstandig makelaarskantooractief is. 

U kunt bij Paul Schneiders terecht voor aankoop en verkoopbegeleiding en hypotheekadvies.