Woningen te koop

Herculeshof 9-C, 6215 BB Maastricht

Herculeshof 9c Maastricht

Of je nu starter bent (let op starters: Starterslening is weer beschikbaar) of een volgende stap zet op de woningmarkt, dit smaakvol verbouwde appartement met twee (voorheen drie) slaapkamers met zonnig balkon is een geweldige plek om te wonen. De woonkamer grenst, net als de master bedroom, aan het bijna 9 meter brede balkon en de eetkeuken is een plek waar je heerlijk kunt koken en eten. Verder heeft het appartement een berging/wasruimte, een inloopkast, mooie badkamer en een aparte toiletruimte. De ligging op de tweede verdieping, boven het winkelcentrum, is fraai en dankzij de lift is dit een plek waar je gelijkvloers kunt wonen.

In het winkelcentrum vind je de ideale combinatie van bekende winkelketens en zelfstandig ondernemers. Bekende namen zijn Lidl, Kruidvat, Wibra en regionaal bekende ondernemers als Wevers en Paulissen. Ook zijn er een kapsalon, fysiotherapeut en enkele horecavoorzieningen gevestigd. Er is een goede busverbinding met het centrum, ziekenhuis en het treinstation waardoor je de auto en fiets vaak kan laten staan. Aan de rand van de wijk ligt een prachtig wandelgebied en in de wijk zijn voorzieningen als basisonderwijs, een buurtcentrum, sporthal en een kinderboerderij. Daalhof is de perfecte wijk voor jong en oud!

Indeling:

Appartementengebouw:

Op de begane grond is de ruime, mooie entree van het appartementengebouw. Hier zie je de brievenbussen, de video-intercom, het trappenhuis en de lift. Trappenlopen hoeft niet, want je kunt zo (ook met de boodschappen) met de lift naar de eerste woonlaag. Bij het appartement hoort een handige privéberging, gesitueerd in de onderbouw.

Appartement:

Via de galerij loop je naar de voordeur van dit fantastische appartement. De hal met strakke wandafwerking en trendy kleurgebruik staat in verbinding met de woonkamer. In bijna het hele appartement ligt laminaat en het geheel maakt een geweldige indruk.

Als je in de woonkamer staat, ben je op slag verliefd. Door de grote ramen aan de zuidwestkant valt veel licht naar binnen en doordat de eettafel in de keuken staat, kan de woonkamer geheel als zitkamer worden ingericht. Stel je voor dat hier jouw meubels staan en dat je kunt kijken naar je favoriete film of serie…

De woonkamer staat in halfopen verbinding met de eetkeuken. Een vierpersoonstafel kan hier prima staan, dus nodig vrienden en familie maar uit voor een etentje. De lichte wandopstelling met houtlook blad heeft veel bergruimte en de gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser zijn ingebouwd. De wasmachine, droger en andere apparaten kunnen in de berging staan, waar ook de boiler hangt.

In het rechterdeel van het appartement zijn twee slaapkamers, een inloopkast, badkamer en een aparte toiletruimte. Aan de balkonzijde is de fantastische master bedroom, die de mogelijkheid biedt om te splitsen in twee (slaap)kamers. De tweede slaapkamer, ingericht als werkkamer, bevindt zich aan de galerijzijde. Je hoeft in de slaapkamers geen garderobekast neer te zetten, want dit appartement heeft een fantastische inloopkast met een U-vormige inrichting, waar genoeg ruimte voor de zomer- en wintergarderobe is.

Niet alleen de slaapkamers en de inloopkast, maar ook de badkamer en toiletruimte grenzen aan de tussenhal. De badkamer is ingedeeld met een ruime douche en een wastafelmeubel, uitgevoerd in een rustige kleurstelling. In de naastgelegen toiletruimte, ingedeeld met een wandcloset en een nis met spiegel, zie je dat dezelfde stijl qua tegelwerk.

Balkon:

Vanuit de woonkamer is het 8.90 meter brede balkon op het zuidwesten te bereiken. Dit is een fijne plek om buiten te zitten; heerlijk in de zon en met leuk uitzicht naar de brede straat. De vloer is afgewerkt met hout en je ziet niet alleen zonwering, maar ook rolluiken.

Bijzonderheden:

  • Instapklaar, gelijkvloers appartement op de eerste woonlaag boven het winkelcentrum;
  • Twee (voorheen drie) slaapkamers;
  • Goede keuken, badkamer en aparte toiletruimte;
  • Ruim, zonnig balkon op het zuidwesten;
  • Diverse extra’s als rolluiken, een inloopkast en een mooie laminaatvloer;
  • Verwarming via blokverwarming, warm water via een boiler;
  • VvE bijdrage € 294,34,- per maand inclusief water, opstal-, brand- en glasverzekering en reservering groot onderhoud en voorschot stookkosten € 65,-.
  • Energielabel D

Vraagprijs 240.000 k.k.

(Starters opgelet: Starterslening is weer beschikbaar voor de Gemeente Maastricht)

Woningen reeds verkocht en geleverd

Capucijnenstraat 41-A, 6211 RP Maastricht

Adelbert van Scharnlaan H-43

Brusselsestraat 4B, 4B01 t/m 4c04 te Maastricht

Aureliushof 117-E te Maastricht

Keramiek 12 te Landgraaf

Smissenhaag 63 te Maastricht

Alfons Arienstraat 98 te Maastricht

Eenhoornsingel 93-A te Maastricht

Kelvinstraat 22 te Maastricht

Populierweg 39 te Maastricht

Vonkendaal 85 te Maastricht

Vonkendaal 88 te Maastricht

Vonkendaal 113 te Maastricht

Casiushof 2 te Maastricht

Demertstraat 132 te Maastricht

Berceusestraat 25 te Maastricht

Margrietstraat 29 te Beek

Grote Straat 72 Berg en Terblijt

Holsteinbastion 45-B te Maastricht

Van Slijpestraat 30 te Maastricht

Kalanderdonk 16 te Maastricht

Habsburgerplein 14 te Maastricht

Habsburgerplein 15 te Maastricht

Neptunusstraat 28 te Sittard

Centaurenhof 19 te Maastricht

Kasteel Hillenraadweg 16-C te Maastricht

Morgenruwe 44 te Maastricht

Gerritsland 50 te Hoorn

Kasteel Petersheimstraat 32 te Maastricht

Sauterneslaan 22-D te Maastricht

Palmstraat 40 te Heerlen

Annastraat 15 te Beek

Op de Bannet 49 te Maastricht

Bolderikweerd 6 te Maastricht

Roserije 55-C te Maastricht

Roserije 78-C te Maastricht

Hultersdreef 24-D te Maastricht

Ireneweg 6 te Maastricht

Luikerweg 15-B02 te Maastricht

Varensdaal 8 te Maastricht

Laathofruwe 33-H te Maastricht

Lierbeek 5 te Geleen

Op de Bos 3 te Maastricht